BERG-MARKETING.DK
indhold
  index-oversigt
 
TAK

 

Uanset hvad vi beskæftiger os med er det uhyre sjældent at vores arbejde ikke på en eller anden måde - positivt eller negativt - påvirkes af andre. Og i mange tilfælde i en sådan grad at "produktet" ville være blevet et helt andet, hvis påvirkningen havde været anderledes.
Det samme ved tilblivelsen af berg-marketing.dk. Hvis sitet vurderes positivt har den påvirkning jeg har været udsat for - og søgt - sin afgørende andel heri.

Risiko
Når konkrete personer nævnes i en takketale, er der altid indbygget en risiko for at glemme nogle. Frasen "ingen nævnt ingen glemt" kan derfor være det rigtigste. Men er det ikke altid.

Ole Brink-Olsen
Jeg bad Ole, bestyrelsesformand for reklamebureauet C-BC, da sitet var næsten færdigt, om at gennemse det og komme med sin vurdering. Hans omfangsrige og konstruktive kritik til disposition og indhold har øget sitets værdi betragteligt. Dets mangelfuldhed ville have været væsentlig mere iøjnefaldende uden Oles bidrag.
Jeg valgte Ole som "evaluator" inden offentliggørelse af sitet på grund af hans dybe og mangeårige indsigt i marketing- og kommunikationsteorien kombineret med både undervisning og praktisk erfaring.
Det valg vil jeg rose mig selv for!

Mine kolleger
Uden mine kollegers accept og forståelse for mit fysiske - og mentale - fravær i mange dagtimer i løbet af de atten måneder, som jeg satte af til arbejdet, havde det været svært, meget svært, at holde tempoet og gejsten. Kolleger af den karat gør arbejdet til hobby!
Deres kritik og forslag samt ikke mindst test af sitet har været værdifuld.

Mine kunder og forretningsforbindelser
Kernen i dette site er uden diskussion den inspiration og indsigt jeg gennem mange, mange år har fået fra mine kunder og andre forretningsforbindelser - både i eget regi og tidligere som ansat.
Jo tættere samarbejdet har været, jo mere inspiration og lærdom. Og jeg har haft, og har, et meget tæt og konstruktivt samarbejde med mange. TAK.

Min ERFA-gruppe
Gennem efterhånden mange år har jeg været med i et erfa-samarbejde med en gruppe reklamebureau-chefer. Også den udveksling af ideer og diskussioner, der har fundet sted i vores mange møder, har givet stof og tanker til sitet.

Min familie
Sidst, men absolut ikke mindst, må jeg sige tak til min familie, selv om de vil hade det - altså omtale her på sitet (men jeg har overbevist dem om at ingen alligevel læser takke-afsnittet under bagord). Og helt speciel en stor tak til min kone, Aase. Ikke alene har Aase accepteret at jeg har siddet time efter time bøjet over bøger, papirer og tastatur. Har accepteret et liv hvor "almindelig" døgnrytme var en by i Rusland og hvor vi - næsten - fast mødtes én gang om dagen: når Aase stod op og jeg gik i seng for at få et par timers søvn inden den "rigtige" arbejdsdag begyndte. Men som om dette ikke var nok har Aase løbende og med uændret entusiasme støttet mig og motiveret mig til at klø på. Forstå det, hvem der kan. Men uden dette tror jeg ikke det hele var blevet til noget!

tilbage til Bagord