BERG-MARKETING.DK
indhold
  index-oversigt
 
Fra outlook til insight.

 

fra outlook til insightVi ved hvordan. Vi ved ikke altid hvorfor.
Vi knokler deruda' for at lave vores arbejde hurtigt og effektivt. Men når så opgaven er lavet må vi af og til erkende, at vi skulle have gjort arbejdet på en anden måde, fordi vi ikke tænkte os godt nok om fra starten.
     Vi har mange værktøjer - ikke mindst vores it-planlægnings-programmer - til at hjælpe os med at holde styr på tingene og huske det hele og få gennemført alt på den rigtige måde inden deadline.
     Så det skyldes ikke mangel på værktøjer, at vi ikke arbejder rigtigt. Men ofte skyldes det, at vi ikke tog os nok tid til at gennemtænke, om formålet og begrundelserne for opgaven stadig holder.
     Vores tidspres og præstationsrace overskygger undertiden vores tålmodighed med at bruge tid på at reflektere over, om mål og hensigter skal revurderes i lyset af den dynamiske udvikling, eksternt og internt i vores virksomhed og på vores marked.
     Som Peter Drucker har udtalt: "Der findes intet så meningsløst som en kompetent udførelse af noget, som slet ikke burde udføres."
     Dette har været baggrunden for at skrive bogen "fra outlook til insight - mere hvorfor, mindre hvordan". Den er kortfattet, på blot 144 sider, utraditionel i sit layout og kan bæres i baglommen (hvis altså du har en stor baglomme ;-) eller i din taske til den bærbare. Og den medtager nogle modeller og checklister, som kan være en stor hjælp i en opgaves opstart.
     Du kan se bogens indholdsfortegnelsen her.

Du kan bestille bogen ved at sende en e-mail til mig -

Faktura på kr. 220,00 incl. forsendelse fremsendes sammen med bogen.

Med venlig hilsen                                                       BOGEN ER UDSOLGT FRA FORLAGET

Ebbe Berg
__________________________________________________________________________________

tilbage til startsiden